PARKETARSKI RADOVI

Naš iskusni tim profesionalaca ima stručnost da preuzme projekat bilo koje veličine, od malih preuredjivanja do velikih gradjevinskih projekata.

Mi nudimo najbolje usluge.

Parket je deo kuće koji može značajno da unapredi estetiku i ambijent enterijera doma.

Dobro uradjen, kvalitetno lakiran i redovno održavan parket predstavlja ponos svakog domaćina jer svojim odbijanjem svetlosti i toplom bojom drveta, svakoj prostoriji daje dubinu i prijatnu estetiku.

Istraživanje je pokazalo da od svih elemenata u kući parket predstavlja ono što gosti prvo primete. Mala je  razlika od toga da impresionirate ili da potpuno razočarate. Tehnike za postavljanje su vrlo raznovrsne i uvek je moguće kombinovati nekoliko njih radi većeg dekorativnog i estetskog efekta. Najčešće su:

USLUGE KOJE VAM NUDIMO

Radimo sve vrste parketarskih radova uključujući i rad sa laminatom. Vršimo reparacije i popravke, kao i prvo postavljanje parketa u prostoriji. Pri dolasku na teren, prvo utvrdjujemo stanje podnih površina u smislu ravnoće, eventualnih naprslina i oštećenja. Potom u dogovoru sa Vama biramo najbolje rešenje za postavljanje parketa kao i odabir tehnika postavljanja, izbor boja i finiša.

Kada je reč o popravkama i reparaciji postojećeg parketa, prvi korak je upoznavanje sa trenutnim stanjem u kom se parket nalazi. Postoje mnogo faktora koji pokazuju da li je moguće vršiti popravke i u kojoj meri. Ovo je veoma bitno iz razloga što je često povoljnije za vlasnika da uloži u nov parket nego da pokušava da prepravlja oštećen parket. Pri popravkama Vam možemo pomoći oko hoblovanja parketa, zamene lajsni, popunjavanju naprslina i oštećenih komada parketa, kao i kod savršenog lakiranja do visokog sjaja.

Potrebni su Vam parketarski radovi?

Nazovite nas klikom na slušalicu iznad!
0

Dana u godini

0 +

Završenih projekata

50

Klik do dogovora