ALU i PVC stolarija

PROZORE PROIZVODIMO U SVIM VELIČINAMA I BOJAMA PO MERI I ŽELJI KUPCA.

Prozori daju odredjeni ton u arhitekturi, kako u estetskom tako i u funkcionalnom pogledu. Naši prozori izradjeni su od šestokomornih i sedmokomornih Gelan, Plustec i Triumf PVC sistema i aluminijumskih profila sa i bez termovazdušnog prekida grčkog proizvodjača Alumil.

Takodje u našoj ponudi izradjujemo nisko-emisiono staklo punjeno gasom argonom koji pomaže boljoj akumulaciji i čuvanju toplotne energije.

Koristimo najnoviju tehnologiju okova poznatih svetskih firmi kao što su Roto, Sigenia (Nemačka) i Fapim (Italija).

USLUGE KOJE VAM NUDIMO

Radimo sve vrste parketarskih radova uključujući i rad sa laminatom. Vršimo reparacije i popravke, kao i prvo postavljanje parketa u prostoriji. Pri dolasku na teren, prvo utvrdjujemo stanje podnih površina u smislu ravnoće, eventualnih naprslina i oštećenja. Potom u dogovoru sa Vama biramo najbolje rešenje za postavljanje parketa kao i odabir tehnika postavljanja, izbor boja i finiša.

Kada je reč o popravkama i reparaciji postojećeg parketa, prvi korak je upoznavanje sa trenutnim stanjem u kom se parket nalazi. Postoje mnogo faktora koji pokazuju da li je moguće vršiti popravke i u kojoj meri. Ovo je veoma bitno iz razloga što je često povoljnije za vlasnika da uloži u nov parket nego da pokušava da prepravlja oštećen parket. Pri popravkama Vam možemo pomoći oko hoblovanja parketa, zamene lajsni, popunjavanju naprslina i oštećenih komada parketa, kao i kod savršenog lakiranja do visokog sjaja.