MOLERSKI RADOVI

Naš iskusni tim profesionalaca ima stručnost da preuzme projekat bilo koje veličine, od malih preuredjivanja do velikih gradjevinskih projekata.

Mi nudimo najbolje molerske usluge.

Jedan od najbitnijih aspekata koji odredjuje izgled prostorije i unutrašnjeg enterijera jeste izbor upotrebljenih boja.

Boje definišu percepciju predmeta i stvari. Ako je nešto crveno to nas asocira na otvorenost, toplotu, strast. Plave nijanse su pokazatelj poslovnosti, profesionalizma i ozbiljnosti. Poznat je uticaj boja na psihologiju pojedinca.

Molersko farbarski radovi su izuzetno važan segment celokupne prezentacije i izgldeda prostora jer izbor boja i tehnika u mnogome definiše i upotpunjuje prostor. Moguće je naglasiti odredjene delove sobe dok sa druge strane veštim tehnikama je moguće i pokriti i zamaskirati neke nedostatke prostorije.

Tek kvalitetno uradjenim molerko farbarskim radovima možete reći da ste završili gradjevinski deo izgradnje i opremanja prostora. Nakon toga sledi unutrašnja dekoracija i fino doterivanje. Ukoliko pogrešno odaberete boje ili sam proces farbanja i krečenja uradite neprofesionalno, uzalud ste se trudili oko svih radova je prostor gubi na celovitosti.

ODABIR BOJA I TEHNIKA

Izbora boja nije proizvoljan. Moraju se ispuniti odredjene norme i parametri. Potrebno je utvrditi veličinu prostorije, njenu namenu, geometriju i izvore prirodne svetlosti. Potrebno je utvrditi koliko je unutrašnjost sobe pod uticajem prirodne svetlosti tokom dana. Nakon toga je moguće preći na molerske radove. Savremene metode i tehnologije su toliko uznapredovale da je danas moguće izaći u sustret svim Vašim željama i zahtevima.

Potrebne su Vam molerske usluge?

Nazovite nas klikom na slušalicu iznad!
0

Dana u godini

0 +

Završenih projekata

50

Klik do dogovora