Molerski radovi

Jedan od najbitnijih aspekata koji odredjuje izgled prostorije i unutrašnjeg enterijera jeste izbor upotrebljenih boja.

Boje definišu percepciju predmeta i stvari. Ako je nešto crveno to nas asocira na otvorenost, toplotu, strast. Plave nijanse su pokazatelj poslovnosti, profesionalizma i ozbiljnosti. Poznat je uticaj boja na psihologiju pojedinca.

Molersko farbarski radovi su izuzetno važan segment celokupne prezentacije i izgldeda prostora jer izbor boja i tehnika u mnogome definiše i upotpunjuje prostor. Moguće je naglasiti odredjene delove sobe dok sa druge strane veštim tehnikama je moguće i pokriti i zamaskirati neke nedostatke prostorije.

Tek kvalitetno uradjenim molerko farbarskim radovima možete reći da ste završili gradjevinski deo izgradnje i opremanja prostora. Nakon toga sledi unutrašnja dekoracija i fino doterivanje. Ukoliko pogrešno odaberete boje ili sam proces farbanja i krečenja uradite neprofesionalno, uzalud ste se trudili oko svih radova je prostor gubi na celovitosti.

ODABIR BOJA I TEHNIKA

Izbora boja nije proizvoljan. Moraju se ispuniti odredjene norme i parametri. Potrebno je utvrditi veličinu prostorije, njenu namenu, geometriju i izvore prirodne svetlosti. Potrebno je utvrditi koliko je unutrašnjost sobe pod uticajem prirodne svetlosti tokom dana. Nakon toga je moguće preći na molerske radove. Savremene metode i tehnologije su toliko uznapredovale da je danas moguće izaći u sustret svim Vašim željama i zahtevima.