GIPSARSKI RADOVI

Naš iskusni tim profesionalaca ima stručnost da preuzme projekat bilo koje veličine, od malih preuredjivanja do velikih gradjevinskih projekata.

Mi nudimo najbolje usluge.

Gipsarski radovi su najbolji način da Vaš prostor poprimi ekskluzivan izgled.

Cena je povoljna i na raspolaganju su Vam svi oblici – pregradni zidovi, spušteni plafoni, uz implementaciju svetlosnih efekata.

Suva gradnja gipsanim elementima mogućava vam da potpuno individualno kreirate Vaš enterijer prema željama i idejama, zbog velike plastičnosti materijala i bezbrojnih mogućnosti kombinovanja oblika i vrsta gips elemenata. Kvalitetnim izvodjenjem se postiže odlična toplotna i zvučna izolacija. Primenom suve gradnje, u kuću ne unosite dodatnu vlagu ni prašinu a prostorije su useljive odmah po završetku radova. Gips se vrlo lako obradjuje i koristi u gradjevini dugi niz godina. Apsolutno je neškodljiv, bez mirisa, ne sadrži i ne razvija nikakve supstance koje mogu da ugroze zdravlje, poboljšava klimu u prostoriji. To je ekološki besprekoran i s biološkog stanovišta potpuno bezopasan i neškodljiv materijal.

Suva gradnja gipsanim elementima je idealno rešenje za Vaše zidove, potkrovlja, spuštene plafone...

Pored sjajnih mehaničkih karakteristika, jednostavne i lake obrade i brze montaže, gipsane ploče poseduju i odlične fizičke osobine: imaju malu masu po kvadratu površine, nisu zapaljive i ne gore jer krečnjak u sebi sadrži odredjen procenat vode.

Spušteni plafoni primenjuju se da bi se smanjila visina prostorije i kada treba sprovesti instalacije u šupljini iznad prostora, ili kada je površina postojećeg plafona oštećena ili neravna. Savršeno oblikovan spušteni plafoni će dati posebnu atmosferu u Vašem domu, kancelariji, restoranu…

Knauf sistemi su idealno rešenje za moderno uredjivanje životnog i radnog prostora, ali i za adaptaciju i preuredjenje starih ili oštećenih enterijera. Pregradni zidovi od gipsa – kartonskih ploča se grade brzo, bez šalovanja, armiranja i štemovanja za instalacije, Šuplji prostor pregrade služi za brzo i racionalno postavljanje svih vrsta instalacija i izolacija. Pregradni zidovi  se odlično prilagodjavaju gradjevinskoj strukturi objekta, a pružaju idealna rešenja za izradu raznih polica, ormara i slično…

Potrebni su Vam gipsarski radovi ?

Nazovite nas klikom na slušalicu iznad!
0

Dana u godini

0 +

Završenih projekata

50

Klik do dogovora