Gipsarski radovi

GIPSARSKI RADOVI SU NAJBOLJI NAČIN DA VAŠ PROSTOR POPRIMI EKSKLUZIVAN IZGLED.

Cena je povoljna i na raspolaganju su Vam svi oblici – pregradni zidovi, spušteni plafoni, uz implementaciju svetlosnih efekata.

Suva gradnja gipsanim elementima mogućava vam da potpuno individualno kreirate Vaš enterijer prema željama i idejama, zbog velike plastičnosti materijala i bezbrojnih mogućnosti kombinovanja oblika i vrsta gips elemenata. Kvalitetnim izvodjenjem se postiže odlična toplotna i zvučna izolacija. Primenom suve gradnje, u kuću ne unosite dodatnu vlagu ni prašinu a prostorije su useljive odmah po završetku radova. Gips se vrlo lako obradjuje i koristi u gradjevini dugi niz godina. Apsolutno je neškodljiv, bez mirisa, ne sadrži i ne razvija nikakve supstance koje mogu da ugroze zdravlje, poboljšava klimu u prostoriji. To je ekološki besprekoran i s biološkog stanovišta potpuno bezopasan i neškodljiv materijal.

Suva gradnja gipsanim elementima je idealno rešenje za Vaše zidove, potkrovlja, spuštene plafone...

Pored sjajnih mehaničkih karakteristika, jednostavne i lake obrade i brze montaže, gipsane ploče poseduju i odlične fizičke osobine: imaju malu masu po kvadratu površine, nisu zapaljive i ne gore jer krečnjak u sebi sadrži odredjen procenat vode.

Spušteni plafoni primenjuju se da bi se smanjila visina prostorije i kada treba sprovesti instalacije u šupljini iznad prostora, ili kada je površina postojećeg plafona oštećena ili neravna. Savršeno oblikovan spušteni plafoni će dati posebnu atmosferu u Vašem domu, kancelariji, restoranu…

Knauf sistemi su idealno rešenje za moderno uredjivanje životnog i radnog prostora, ali i za adaptaciju i preuredjenje starih ili oštećenih enterijera. Pregradni zidovi od gipsa – kartonskih ploča se grade brzo, bez šalovanja, armiranja i štemovanja za instalacije, Šuplji prostor pregrade služi za brzo i racionalno postavljanje svih vrsta instalacija i izolacija. Pregradni zidovi  se odlično prilagodjavaju gradjevinskoj strukturi objekta, a pružaju idealna rešenja za izradu raznih polica, ormara i slično…