VODOVOD I KANALIZACIJA

Naš iskusni tim profesionalaca ima stručnost da preuzme projekat bilo koje veličine, od malih preuredjivanja do velikih gradjevinskih projekata.

Mi nudimo najbolje usluge.

Vodoinstalaterski poslovi

Vodoinstalaterski poslovi su veoma zahtevni zbog čega je važno da angažujete najstručnije moguće osoblje sa iskustvom, velikim znanjem i umećem u svom zanatu. Pored stručnih lica DomLux Gradnje nećete brinuti o eventualnim greškama koje mogu dovesti do raznih neprijatnosti. Prilikom zamene vodoinstalacija i najmanji propust može dovesti do curenja cevi i problema sa vodom, koje će zahtevati ponovno rušenje pločica, obijanja zidova i veliki dodatni a potpuno nepotrebni trošak.

Proces zamene vodoinstalacija

U kompletnom renoviranju (npr. kupatila) najvažnije je utvrditi u kakvom su stanju vodovodne i kanalizacione cevi. U slučaju da se jako dugo nije izvršila njihova zamena, bilo bi idealno  iskoristiti renoviranje i uraditi njihovu zamenu. Proces zahteva demontažu sanitarija i rušenje zidova, a ujedno i uklanjanje pločica. Zamenom starih, dotrajalih cevi sprečava se njihovo eventualno pucanje čime se može izazvati velika šteta a pri tom se lepljenje novih pločica znatno poboljšava nego da se lepe preko starih. Sama demotaža sanitarija i rušenje zidova kao i kompletna zamena cevi ne zahteva više od jednog dana nakon čega se može nastaviti sa daljim poslovima.

Potrebne su Vam vodoinstalaterske usluge?

Nazovite nas klikom na slušalicu iznad!
0

Dana u godini

0 +

Završenih projekata

50

Klik do dogovora